Anlita Marcus!

Är inte min nya hemsida och blogg snygg? Det tycker i vart fall jag! Och det är inte min förtjänst. Det är min gamle vän Marcus som hjälpt mig bygga den. Jag har också arbetat med honom kring andra webbsidor, och jag kan lova, han är en fena! Han åstadkommer inte bara mycket bättre saker än de stora byråer jag samarbetat med. Det blir betydligt billigare också. Så den som planerar göra om eller göra en ny hemsida/blogg kan jag varmt rekommendera: Anlita Marcus.

Nyligen postade Marcus ett Nödrop. För ett par år sedan fick en besvärlig situation honom att tappa kollen på sina papper och pengar. Med en saftig skattesmäll som resultat. Som gör att han just nu (som i självporträttet här bredvid) befinner sig under galgen, och behöver alla extrauppdrag han kan få.

Och han Swift Code ABN Amro Fund Managers Limited kan inte bara hjälpa till med teknik: Han är också en driven skribent och duktig tecknare, något alla som besökt Livbåten vet!

av Henrik Brändén

Bokmärke för permalänk.

Både trackbacks och kommentarer stängda