Jag flyttar mitt politiska bloggande till Livbåten

När jag började med denna blogg var tanken att den skulle handla om biovetenskaplig forskning och ämnen som har anknytning till mitt arbete med att skriva, fortbilda och undervisa om detta. Även politiskt laddade sådana frågor. Allt eftersom jag blivit mer och mer aktiv i Piratpartiet har det blivit allt svårare att hålla en rimlig gräns mellan en författares synpunkter på fildelning och en Piratpartists syn på samhällsutvecklingen, och denna blogg har därför svängt allt kraftigare mellan biologi och politik. Därför flyttar jag från och med nu  allt allmänpolitiskt bloggande till ”Sagor från Livbåten”, där jag ansluter mig till två vänner som jag delar många grundläggande värderingar med, trots att de tidigare haft sin politiska hemvist en bra bit till höger om mig.

av Henrik Brändén

Bokmärke för permalänk.

Både trackbacks och kommentarer stängda

En Kommentar

  1. Publicerad september 2, 2011 kl 6:58 e m | Permalänk

    Vi ses där! 🙂