I morgon släpps min nya bok “Själens biologi och vår fria vilja”, och det vill jag naturligtvis fira med alla mina vänner. Tack vare coronaviruset får vi göra det digitalt, sedan till hösten kommer jag ordna något där vi kan ses, skaka hand och kramas också.
 
Klockan 18.30 börjar vi.
  • Jag samtalar med DNs vetenskapsredaktör Maria Gunther,
  • Jag svarar på era frågor om allt från boken till hjärnan, själen och den fria viljan.
  • Min förläggare Henrik Celander berättar varför han gav ut boken.
  • Och så skålar vi – så ha med er ett glas bubbel,  eller en kopp gott te, eller …
Var äger det då rum? Jo dels på bokens Facebooksida, dels på min alldeles nya och annars tomma Youtube-kanal. (När ni kommit dit, klicka på “Videor”.) Ni kan ställa frågor i chattarna som kommer finnas invid sändningarna både på Facebook och Youtube. De kommer att bevakas av min “programledare” Åsa, som kommer peppra mig med frågor efter samtalet med Maria.
 
På ett fysiskt boksläpp ska man naturligtvis kunna köpa boken, men corona-viruset gör att ni får nöja er med att beställa den. Vill ni göra det enkelt för er, på Adlibris eller Bokus. Vill ni hjälpa mig, gå in på er fysiska boklåda och kolla om de tagit in den, och beställ den annars där med förvånad min över att de inte gjort det.
 
Och så ska man ju på ett boksläpp kunna få boken signerad med min vackra namnteckning. Men det är ju lite svårt över distans. Ni kan i alla fall beställa ett signerat exemplar direkt från mig – även om det pga Postnords priser blir lite dyrare. Skicka då ett mail till mig på h.branden@outlook.com, med ert namn och adress, så får ni mer info.