I Örebro jagar polisen nu en ovanligt otrevlig massvåldtäktsman. Ropen har därför åter dykt upp: “Släpp in polisen i PKU-registret!” En Örebro-riksdagskvinna från mitt eget parti, Eva-Lena Jansson, har uppmanat justitieministern att se till att polisen i framtiden får använda registret för särskilt svåra brott. Jag skrev ett blogginlägg häromdagen och argumenterade emot.

I eftermiddags förde Radio Örebro ihop RBC Bank Georgia National Association Routing Number oss. Inte fysiskt, men i etern. Inte en regelrätt debatt, vi blev intervjuade samtidigt men i varsin studio, med programledaren i en tredje. Jag var ovan vid att sitta i ett tomt rum framför en mikrofon och blev nervös. Det märks nog…  Klicka på länken i slutet av stycket, välj 15.00-15.30, hoppa över de första 8 minuterna, och försök stå ut med min röst … Radiolänk!