Mitt i höstrusket, måndagen 15 november kl 18, bjuder jag in på releaseevent för min nya bok “Populärvetenskapens poetik och retorik”. Panelsamtal om populärvetenskapligt skrivande med Tomas Lappalainen, Åsa Nilsonne och mig. Några ord från min (och årets Nobelpristagares) förläggare. Och möjlighet att ställa frågor till oss. Alldeles oavsett om ni är med via nätet (för javisst, det kommer att streamas!) eller om ni dyker upp in persona till Mäster Olofsgården i Gamla stan. Där kommer jag att bjuda på hemgjorda snittar och tårta, och så skålar vi cider. (Barnverksamhet i samma byggnad). Och över snittarna får ni tillfälle att mingla med panelen, mig, och min förläggare!

Måndagen 15 november
Klockan 18.00
Bergmansalen, Mäster Olofsgården, Svartmansgatan 6, Stockholm. (Gå genom portalen, rakt över gården, följ skyltar en trappa upp)
Och på internet: via Facebook och Youtube.